Eenvoudige Methode Voor De Vrijheid Van Acne

Acne is net zo makkelijk of zo moeilijk te overwinnen, afhankelijk van hoe u zich heeft toegelegd op het volgen van ethische praktijken begeleiding bij het reinigen van uw lichaam.

 

Om zich te ontdoen van acne, moet u eerst begrijpen dat acne is een ziekte die wordt veroorzaakt door gifstoffen in je lichaam en de eerste actie die is gebaseerd op het wegwerken van deze gifstoffen. Er zijn vele reformwinkels, voedingsdeskundigen, en in het algemeen mensen die het uitvoeren lichaam ontgiften methoden op hun lichaam elke dag.

 

Voor het uitvoeren van een effectieve ontgifting van plan om je te bevrijden van acne voor het goede, moet u twee belangrijke regels:

 

1 Lichaam reinigen

 

2 zich Te houden aan een vegetarisch dieet voor een paar dagen

 

Het reinigen van het lichaam

 

Het reinigen van het lichaam helpt op de lange termijn, en het is een goed idee om een volledige ontgifting dus dat al deze verontreinigingen kunnen worden verwijderd, zodat u nog met een gezond systeem en dus vrij van acne.

 

Er zijn 3 eenvoudige stappen om een volledige ontgifting:

 

1 Voorbereiding

 

2 Ontgifting

 

3 Afronding

 

De Eerste Stap: De Voorbereiding

 

Tijdens de voorbereiding voor een ontgifting van het lichaam lijkt misschien niet nodig, de voorbereiding voor elke activiteit het is. Beschouw dit: niemand parachutespringen of bungeejumpen zonder een goede geestelijke en / of lichamelijke voorbereiding. De stappen voor ontgifting absoluut hetzelfde, en degenen die behoefte hebben aan een schoon systeem moet worden voorbereid voordat ze het kunnen uitvoeren van een volledig en gezond lichaam ontgiften.

 

Een van de meest aanbevolen activiteiten, is meditatie voor een aantal dagen voordat u begint met het ontgiften. Dit zal niet alleen helpen je geest te zuiveren, maar ook profiteren van uw lichaam. Echter, hoewel er verschillende manieren van voorbereiding die je kunt doen, meditatie is één van de meest gunstig is. Tijdens het proces van meditatie waant u zich als vrij van acne, met een hoog gevoel van eigenwaarde en een verjongd de huid.

 

De tweede stap: ontgifting

detox smoothie

Om het verwijderen van acne van uw lichaam, dit tweede stap is het meest belangrijk, omdat het ontgiften van zelf, dat bestaat uit de inwendige reiniging van je lichaam. Deze stap omvat meestal de consumptie van zaad oliën zoals vlas -, olijf -, soja-en zonnebloemolie, en groenten soepen zijn ook bereid als sap en puree. Dit zijn alle ingrediënten die men moet verbruiken tijdens een proces van ontgifting van het lichaam en wordt verondersteld om de 3 tot 4 dagen. Sommige van de voorgestelde maaltijden gedurende deze tijd zijn: gemengd fruit en sap, zoals selderij, komkommer, kool, peterselie, tarwe gras, gerst en spinazie. Al deze ingrediënten worden in een blender voor een raw juice die u drinkt minstens eenmaal per dag tijdens de detoxificatie. Verschillende combinaties van deze sappen zoals citroen, komkommer, wortel, sinaasappel, bieten, selderij, mango en ananas, papaya met citroen, watermeloen met zaden.

 

Ander voedsel dat moet worden verbruikt tijdens het proces van ontgifting is groentesoep bevat genoeg knoflook en groene takken, zoals selderij Spanje, Selderij, peterselie, bieslook, onder anderen. Dit is de enige soort van soep moet gegeten worden, want het is het meest heilzaam zijn voor het lichaam. Vergeet niet dat we willen elimineren acne.

 

Stap Drie: Voltooiing

 

Deze stap is de “exit” detox plan, echter, kan men echt uit de detox?

 

Het einde van het detoxificatie proces voor de verwijdering van acne, biedt het gemak van gewoon loslaten hoge consumptie van vruchtensappen en gepureerde groenten, soepen, en etherische oliën, om te gaan met andere types van voedingsmiddelen als eiwitten en onverzadigde vetten. Deze stap moet worden voltooid in een serie van drie dagen om het zo gunstig is voor het schoonmaken. U keert terug naar normaal eten, maar vergeet vermijd junk food, gebakken voedsel, verzadigde vetten, meel, melk, suiker, koffie en alcohol.

 

Al deze stappen zijn van vitaal belang om te reinigen van uw systemen van het lichaam door middel van de eliminatie van alle giftige stoffen uit het zelfde. Detox reinigen is een praktijk die is bedoeld om een bi-jaarlijkse routine voor iedereen, en uiteindelijk is het waar dat helpt het hele lichaam om gezond te blijven en gezond!

 

Zich aan een vegetarisch dieet voor een paar dagen

 

De recente voedsel richtlijnen uitgegeven door de overheid van de Verenigde Staten raden aan dat alle Amerikaanse verbruiken vijf tot negen porties fruit en groenten per dag. De eerste keer dat je hoort dat aantal lijkt veel, maar het is veel makkelijker dan je denkt om zich aan te passen aan veel fruit en groenten op de dagelijkse voeding. Aan de ene kant, het schap van de supermarkt zijn goed gevuld met fruit en groenten. Bovendien, groenten en fruit zijn een aantal van de minder dure en meer nutriënt-rijke voedingsmiddelen in de supermarkt. Met al deze groenten en fruit om uit te kiezen, het is makkelijk te maken deze heerlijke en voedzame gerechten, een deel van uw dagelijkse maaltijden en snacks.

 

Wanneer rekening wordt gehouden met de hoeveelheid van een waar, het is echt gemakkelijk om de vijf tot negen porties fruit en groenten per dag. In feite, de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid gelijk aan twee koppen van fruit en twee en een halve cups van groenten per dag, dat is heel redelijk.

 

Een geweldige manier om benodigde voedingsstoffen uit groenten en fruit elke dag, is het maximaliseren van het aantal van deze voedingsmiddelen beschikbaar. Eten elke dag hetzelfde wordt snel saai, dus waarom niet kiezen voor een verscheidenheid van vruchten en groenten van alle kleuren van de regenboog en in elke denkbare vorm, grootte en textuur, een dieet brede elke dag? http://lichaamsbalans.info

 

Daarnaast zijn fruit en groenten zijn veel minder kostbaar dan de vitamine pillen. Fruit en groenten zijn zeer goedkoop, vooral wanneer gekocht in het seizoen, vooral die lokaal verbouwd. Op de lange termijn, krijgen de voeding die je nodig hebt uit het voedsel dat u eet, is veel goedkoper en veel beter voor u, dat de consumptie van vitamine pillen per dag.

 

In conclusie, een lichaam vrij van giftige stoffen is een lichaam vrij van acne en andere ziekten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *