Gewichtsverlies voor Diabetes: Wat U Moet Weten

De feiten zijn negen van de 10 mensen die net gediagnosticeerd met type 2 diabetes zijn overgewicht of obesitas. Geschat wordt dat meer dan 80% van de tientallen miljoenen mensen die lijden aan Type 2 diabetes en pre-diabetes vallen in de overgewicht/obesitas categorie. Dit is een van de belangrijkste bijdragers aan het ontwikkelen van de ziekte van diabetes.

 

Dus als je zou verwachten, het beheersen van uw gewicht is belangrijk voor de controle van diabetes. Elke diabetische moet zich richten op het vertragen, het opzettelijk gewichtsverlies over een periode van tijd. Dit zal verminderen uw behoefte aan insuline en/of het verbeteren van het vermogen van je lichaam om insuline te produceren, het verbeteren van uw gezondheid van het hart, het verbeteren van het gevoel van eigenwaarde, en maak je sexy opnieuw!

 

Door het verliezen van die overtollige kilo ‘ s zult u ook vermindering van hun risicofactoren voor het ontwikkelen van een beroerte, hartaanval, en het netvlies van schade, nierfalen, samen met tientallen andere voordelen voor de gezondheid direct of indirect in verband met diabetes.

 

Ik weet het en u weet het verliezen van gewicht en het houden van het uit is zo veel van een uitdaging voor diegenen die diabetes hebben, als voor diegenen die niet. Als het niet zou er geen duizenden gewichtsverlies programma ‘ s maken miljarden dollars per jaar!

 

Als een diabetische het is belangrijk dat u de hulp van gekwalificeerde professionals om u te helpen gewicht verliezen.

diabetische overleg

Je kan wijzigingen in de medicatie en/of andere behandelingen.

 

Ik wil één ding duidelijk hier voor een tweede. Het is dus niet zozeer over het verliezen van gewicht als het gaat over het verliezen van lichaamsvet! Wanneer u “afvallen”, je verliest spieren, water en vet. U moet zich richten op het opbouwen van spiermassa en het verliezen van lichaamsvet tegelijk. Dit is de meest effectieve manier om te profiteren van de voordelen die ik eerder noemde.

 

Het verliezen van gewicht als een diabeticus is het bereiken van de dezelfde manier dat het verlies van het gewicht is bereikt op grond van enige andere omstandigheid.

 

De meeste mensen denken dat het verlies van het gewicht is over het eten van minder calorieën en verbranden van meer calorieën dan gegeten worden, dat is gedeeltelijk waar. Verlies van het gewicht is over het veranderen van je mindset, het veranderen van de make-up van uw dieet en voeding, gewoonten en gooien in een aantal fysieke activiteit.

 

Gewichtsverlies (aka vet verlies) van 1-2 pond per week is een goed doel om voor te werken. Wees niet in een haast voor dat quick fix dat ik weet dat je denkt. Het verliezen 20 pond in 5 dagen, dat is niet realistisch en het is niet gezond door alle middelen (kan me niet schelen wie heeft je verteld, of waar je het leest).

 

Het doel van een gewichtsverlies programma is voor een geleidelijke en constante gewichtsverlies dat kan worden gehandhaafd gedurende een langere periode van tijd, tot je einddoel is bereikt, wat het ook moge zijn. Dit zal uiteindelijk resulteren in een gezond lichaam en geest. Bijna alle van de tijd kan dit ook leiden tot de eliminatie van alle medicijnen nodig om de controle van uw diabetes Type 2.

 

Zoals al eerder genoemd, de oefening speelt een belangrijke rol in uw gewichtsverlies succes en in de controle van uw diabetes. Er zijn twee belangrijke redenen voor individuen moeten uitoefenen. Eerste oefening vermindert het lichaam behoefte aan insuline om de bloedsuikerspiegel en verbetert het vermogen van het lichaam om insuline te produceren om een betere controle van de bloedsuikerspiegel. Ten tweede, het verhoogt het metabolisme in het lichaam, waardoor individuen branden lichaam vet makkelijker. Natuurlijk zijn er vele andere redenen om te oefenen, maar dat zijn twee van de belangrijkste zijn voor diabetici en gewichtsverlies.

 

Hier een aantal fundamentele stappen te nemen om te garanderen dat je op de juiste weg om gewicht te verliezen en de controle van uw diabetes.

 

• Denk positief, optimistisch en doelen stellen – Als je steeds tegen jezelf te zeggen “je zult nooit verliest al dit gewicht” dan zult u niet! Veroveren wat angsten en hang-ups die u hebt in jezelf, of anders u zult uiteindelijk gefrustreerd en afsluiten. Ook, zonder enige doelen die je zult nooit weten waar je naartoe gaat. Worden specifieke datum, exacte gewicht, hoe je voelt, wat er zal gebeuren als je je er niet komen?

 

• Wat ondersteuning – therapeut, familie, vrienden, ondersteuning van groepen, enz. Gewicht verliezen is niet gemakkelijk, soms met mensen te praten en de beurt te houden kan je op het goede spoor en gericht.

 

• Elimineren van eenvoudige suikers, frisdrank, toetjes, snoep, sap, etc.

 

• Het terugbrengen van complexe koolhydraten, pasta, rijst, aardappelen, maïs, brood, enz.

 

• Zorg protein foods een meerderheid van de maaltijden, vis, kip, kalkoen, rundvlees, vis, noten, enz.

 

• Ton van de vezel – groenten, fruit (bessen), bonen, noten en supplementen (Benefiber, Metamucil, of enig andere)

 

• Gebruik gezonde vetten (olijfolie, echte boter, Slimme Balans, canola-olie, kokos olie, visolie, en een soort van noten olie.

 

• Drink ton van de water – een liter per dag houdt smelt de kilo ‘ s weg. Ja, ik ben serieus!

 

• Sporten/Lichamelijke activiteit, hetzij op korte periodes van hoge intensiteit van de training (bijvoorbeeld 30 seconden sprint met 1 min rust tussen, herhaalde 10-12 keer) of 30 tot 45 minuten van matige intensiteit oefening 4-5 keer per week. (bijvoorbeeld krachttraining, conditietraining, cardio, gemengd met gewichten, etc.)

 

• Consistent, zonder consistentie die u niet de resultaten krijgt die u zoekt. Consequent controle van uw dieet, oefening, verblijf in een positieve staat van de geest, te nemen om uw support team, etc.

 

Met behulp van de tips die ik hierboven beschreven wordt u goed op uw weg naar succesvol afvallen, betere bloed suikers, en een gezonder leven. Nu is het aan jou om de eerste stap van mijn vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *